Mas Carandell celebra el seu 30è aniversari

Fomentar la cultura de l’aprenentatge és un dels objectius del projecte

0
386

L’entitat Mas Carandell està de celebració. 30 són els anys que porta oferint serveis a la ciutadania. Un projecte local pioner i un referent al territori en matèria de formació, orientació i ocupació.

L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha assenyalat que la paraula que defineix a la perfecció l’entitat és “oportunitats”. “Sense elles no tindríem ganes, ni forces per continuar treballant i formar-nos per tal de ser una societat millor”, ha dit. L’objectiu de Mas Carandell és acostar a les persones les eines i els recursos necessaris per tal de millorar les seves possibilitats de creixement. Unes 59.000 persones s’han matriculat al llarg d’aquests 30 anys, en més de 4.000 accions formatives, i 71.000 orientacions professionals.

El regidor de Medi Ambient i Ocupació, Daniel Rubio, ha convidat a participar en les diferents activitats arreu d’aquest aniversari a tots aquells qui hagin format part d’aquest projecte, alumnes i exalumnes, docents, teixit empresarial, professionals, centres educatius, entitats,  agents econòmics i socials i Administracions, entre d’altres. També ha dit que Mas Carandell porta “30 anys generant oportunitats a les persones i aportant valor a les empreses de Reus i del territori”. Fomentar la cultura de l’aprenentatge és un dels objectius del projecte, que és “sinònim de desenvolupament, valors, progrés i emprenedoria”, ha conclòs.

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani, ha esmentat que “no hi ha millor política social que el treball de qualitat”, fet que Mas Carandell compleix a la perfecció, ha aclarit.

FER UN COMENTARI