Priorat

El primer capità del Barça visita un dels restaurants de moda del Priorat

El restaurant celebrava el seu onzè aniversari amb una oferta gastronòmica tradicional i creativa

El FC Barcelona travessa un dels moments més importants de la temporada, vius en les tres competicions i a un pas de les semifinals de la Champions després de sis anys. Per això, els seus jugadors necessites evadir-se de la pressió i desconnectar. D’aquesta forma, un dels capitans del primer equip va triar un restaurant del Priorat per gaudir d’una oferta gastronòmica única aquest passat dissabte al vespre.

Marc-André ter Stegen, el primer capità del Barça que actualment està recuperant-se d’una lesió de llarga duració, va aprofitar que els seus companys jugaven a Leganés per visitar el restaurant Brots de Poboleda. Tal com ha informat el Diari Més, el jugador de 32 anys va provocar una gran expectació al Priorat, on el mateix local va aprofitar per compartir una instantània a les seves xarxes socials.

El porter alemany del Barça es va lesionar el passat setembre i actualment es troba a la part final de la seva recuperació. Inesperadament pel restaurant Brots de Poboleda, Marc-André ter Stegen va ser el ‘convidat estrella’ de l’onzè aniversari del local, el qual es caracteritza per una oferta gastronòmica fonamentada en productes de proximitat.

Foto de @Brots de Poboleda

El restaurant va celebrar l’onzè aniversari amb Marc-André ter Stegen

El restaurant Brots de Poboleda ofereix el menú Brots i el menú Arrels. El primer, amb un cost de 40 euros, ofereix 3 plats i postres on l’oferta gastronòmica té una clara intenció creativa. D’altra banda, el segón té un cost de 38 euros i amb una proposta més tradicional amb dos plats i postres.

Menú Brots:

  • Coca d’algues amb botifarra d’enciam de mar i sardina fumada
  • Crema de pèsols amb lletons caramel·litzats i llagostins
  • Xai a baixa temperatura amb risotto de tomàquet
  • pannacotta de fava tonka, gelat de pebre rosa, escuma de roses i maduixa

Menú Arrels:

  • Gaspatxo de coliflor amb remolatxa i salmó fumat a casa
  • Tournedós de cua de bou amb nyoquis d’herbes
  • Pastís de formatge amb sorbet de cassis i violeta

Finalment, Marc-André ter Stegen va posar amb els responsables del local i va regalar una samarreta signada i dedicada al restaurant Brots de Poboleda. A més, la seva visita inesperada va servir per commemorar l’onzè aniversari del local, el qual s’ha consolidat com una de les propostes gastronòmiques més atractives del territori per la seva fusió entre la tradició i la creativitat.

Ismael Lobo

Graduat en Periodisme per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. Redactor de continguts d'actualitat.

Missatges recents

Cambrils celebra la jornada de portes obertes de les llars d’infants

Les llars d’infants de Cambrils obriran les seves portes a totes les famílies que vulguin matricular els seus fills i…

3 minuts fa

PortAventura, contra les cordes: Dràstica decisió d’última hora

PortAventura World es troba en una situació molt complicada aquests dies per la convocatòria d'una vaga de treballadors en plena…

29 minuts fa

Sant Jordi 2025 a Terrassa: Tots els detalls

La ciutat de Terrassa viurà enguany una Diada de Sant Jordi especialment vibrant i farcida d’activitats culturals per a tots…

32 minuts fa

Negligència i errors a la Loteria de Nadal: La Justícia confirma 56 premis falsos

La Justícia ha admès errors del Sorteig de la Loteria de Nadal i reconeix que es van cantar malament 56…

56 minuts fa

Sabadell intensifica la neteja dels espais naturals per prevenir els incendis d’estiu

L’Ajuntament de Sabadell ha intensificat les actuacions de manteniment i neteja dels espais naturals del rodal com a mesura preventiva…

1 hora fa

Calafell intensifica la vigilància contra el top manta durant la Setmana Santa

.. La Policia local, tant uniformada com de paisà, controlarà la venda il·legal al carrer, utilitzant totes les eines legals…

2 hores fa

Esta web utiliza cookies.