Les víctimes de Pradell van ser descobertes 24 hores després de l’accident

Els joves tornaven d'una festa 'rave'

Les tres víctimes –dues mortes– de l’accident de trànsit de Pradell de la Teixeta (Tarragona) a la carretera N-420 van tenir el sinistre 24 hores abans de ser trobades per un treballador de manteniment de carreteres, segons han explicat fonts pròximes al cas a Europa Press.

Com a conseqüència de l’accident, dos ocupants del vehicle van morir i una jove va resultar ferida greu quan el cotxe amb el qual circulaven va caure per un desnivell, i la noia ferida va ser excarcerada i traslladada a l’Hospital de Reus (Tarragona).

Les mateixes fonts han explicat que l’accident es va produir la matinada de dissabte a diumenge, quan els joves tornaven d’una festa ‘rave’, i quan el treballador de manteniment els va trobar dilluns a les 8.37 hores “feia més de 24 hores que eren dins el cotxe”.

Tres ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat es van desplaçar fins al lloc dels fets, a més de 12 dotacions dels Mossos d’Esquadra i un dron.

Així mateix, els Bombers de la Generalitat i la policia catalana es van desplegar per la zona amb un ampli dispositiu davant la sospita que una quarta persona viatjava en el vehicle i estigués desapareguda, tot i que finalment es va descartar aquesta hipòtesi.