Torna Vilajuga el 16 i 17 d’octubre

Tindrà lloc al Pavelló Firal de la zona esportiva de Vilafranca

Vilajuga, Jornades Lúdiques del Penedès, se celebraran els dies 16 i 17 d’octubre de 2021, de 10 a 22h (el dissabte 16) i de 10 a 20h (el diumenge 17), al Pavelló Firal de la zona esportiva de Vilafranca. És una iniciativa de l’associació juvenil La Casa dels Estranys, en col·laboració amb la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

A Vilajuga s’ofereix als assistents un ampli ventall de jocs com Jocs de taula i cartes, Jocs de rol, Wargames, Videojocs, Jocs infantils i Jocs esportius, entre d’altres. Qualsevol joc té cabuda a Vilajuga, sempre que compleixi amb el requisit que s’ha de jugar en grup.

Les jornades Vilajuga són les hereves de les Juguem! que es van realitzar durant vuit anys a Vilafranca del Penedès. Les Vilajuga neixen amb el propòsit de donar a conèixer la gran varietat de jocs i oci existent, i desconegut a la vegada, al públic en general. I així mateix, convertir-se en un espai de trobada entre jugadors habituals, associacions, editorials, distribuïdores i botigues on donar-se a conèixer, informar i difondre les seves activitats.

Els objectius de les jornades són la divulgació de la gran varietat de jocs socials existents al públic en general, i especialment a joves i famílies, fomentar els jocs a qualsevol edat i sexe i incentivar les relacions socials mitjançant el joc en comunitat.