Finalitza el programa d’activitats H2Oci a Vilafranca del Penedès

Divendres passat 30 de juliol finalitzava l’H2OCI, el programa d’activitats esportives i lúdiques per a infants i famílies a les piscines d’estiu del Complex Aquàtic de Vilafranca, que per 8è any consecutiu ha organitzat la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca. El programa d’activitats es va encetar amb l’obertura de les piscines d’estiu el 13 de juny passat i durant un mes i mig, fins al 30 de juliol, l’accés a les piscines ha estat a un preu promocional. Un any més la promoció de preus especials ha estat un èxit amb unes 1.200 persones que se n’han pogut beneficiar, que ha permès que a les piscines d’estiu hi hagués en tot moment un ambient familiar i animat.

A més a més, durant les 4 setmanes pròpiament d’activitat del programa H2Oci, del 28 de juny al 23 de juliol, s’han organitzat propostes lúdiques diferents a les habituals. Algunes han tingut gran acceptació i d’altres com l’activitat de bombolles de sabó, reclamades en cada edició, van ser tot un èxit un any més. En total van participar de les activitats més de 500 persones.

En aquesta edició la cloenda del programa va anar a càrrec del Capità Vitamines, que va animar els assistents amb una coreografia d’Aiquagym i l’activitat va finalitzar amb un berenar saludable.

La regidora d’Esports, Anna Doblas, s’ha mostrat satisfeta per la resposta de públic a les activitats, algunes de les quals “ja havien tingut bona acollida en anys anteriors i d’altres eren noves per introduir esports nous. Estem contents perquè s’ha posat a l’abast una oferta àmplia i diferenciada respecte a la resta de piscines del territori perquè les famílies puguin fer coses juntes fora de casa i coneguin l’espai de les piscines d’estiu”.