Sant Sadurní es prepara per una Diada de Sant Jordi especial

Malgrat el context sanitari, Sant Sadurní d’Anoia vol celebrar un any més la diada de Sant Jordi, això sí, amb algunes limitacions i restriccions.

Durant aquests dies la biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya commemora el seu aniversari amb diverses activitats. El barri Vilarnau també vol sumar-se a la diada, en l’any del seu cinquantenari, convidant els veïns i veïnes a decorar els balcons durant el cap de setmana. I l’Ateneu Agrícola organitzarà l’acte de lliurament de premis del certamen dels Jocs Florals, el diumenge 25 d’abril al migdia.

Parades de llibres i roses

Seguint les recomanacions marcades pel PROCICAT, durant la diada de Sant Jordi 2021 només podran instal.lar parada al carrer aquells professionals de la vila dels àmbits de la llibreria i floristeria, per tal de controlar millor els fluxos de persones i les possibles aglomeracions. Aquests professionals i establiments també podran disposar de parada davant de les seves botigues a partir del dimecres 21 d’abril, si així ho sol·liciten.

El divendres 23 d’abril es duran a terme els següents actes:

  • Durant tot el dia llibreries i floristeries de Sant Sadurní ompliran la plaça de l’Ajuntament de llibres i roses.
  • A les 18 h, el foment Sardanista oferirà un concert  de sardanes al celler del CIC Fassina. Aforament limitat i inscripció obligatòria aquí
  • A les 20 h tindrà lloc al celler del CIC Fassina la presentació del llibre “Teixint poesia” de Natàlia Colet. Informació i inscripció aquí.

Totes les activitats es duran a terme respectant les mesures sanitàries i de restricció marcades pel PROCICAT per tal d’evitar la propagació de la Covid-19.

Aniversari de la biblioteca

La biblioteca municipal Ramon Bosch de Noya celebrarà aquests dies, en el marc de Sant Jordi, el seu 22è aniversari.

Així, aquest dissabte 17 d’abril a les 11 del matí, tindrà lloc la presentació del llibre “Mico relats” de Martí Garcia. I el dijous 22 d’abril, el grup Bàrtsia oferirà una actuació de cançó i poesia a partir de les 7 de la tarda.

Per Sant Jordi, regala Candela

I aquesta primera quinzena d’abril els infants del Centre Vilarnau, amb els suport de l’Associació dels veïns dels Habitatges Vilarnau, han teixit polseres Candela, que es començaran a distribuir aquesta setmana al mateix Centre,  de dilluns a divendres de 16h a 19:30h. És una bona manera de regalar solidaritat en la recerca del càncer infantil en una diada tan assenyalada.