El PSC del Vendrell reivindica que ha complert amb el 75% del seu programa electoral

Sota la nova campanya del partit “Optimisme Per Avançar” els 8 regidors i regidores del PSC van fer balanç dels 3 anys de gestió municipal

Aquest passat divendres els socialistes van celebrar un acte al carrer Quatre Fonts amb una assistència de 100 militants i simpatitzants del partit.

Sota la nova campanya del partit “Optimisme Per Avançar” els 8 regidors i regidores del PSC van fer balanç dels 3 anys de gestió municipal.

En la intercenció de l’Alcalde, Kenneth Martínez, aquest va recalcar la necessitat “de seguir avançant cap al municipi que mereixem”, ampliant les illes de vianants i els espais verds. També va reivindicar l’economia con un “dels segells socialistes doncs hem estat capaços de reduïr el deure i portat la ocupació als millors índexs de la darrera dècada”.

El portaveu del Grup Municipal Socialista, Christian Soriano, va afegir que “no hi ha millor manera d’avançar com a municipi que fer-ho de la mà de l’optimisme i de les ganes de millorar el municipi”.

Els altres regidors també van intervenir defensant la bona gestió socialista i la consecució de projectes importsnts com la gratuïtat del P2, la peatonalització de Germans Trillas i Quatre Fonts i el bus flexible, entre d’altres.