Suport unànime del consistori enfront el presumpte assetjament i persecució que pateix l’alcalde Joan Sans

Un policia local seria el responsable dels presumptes fets que denuncia públicament l'alcalde de l'Arboç

Imatge de recurs de l'acalde de L'Arboç, Joan Sans. (Foto: Lluís Tamayo)

L’alcalde de l’Arboç va demanar en el Ple municipal del passat 31 de gener el suport de tota l’oposició vers el pressumpte assetjament i persecució que està patint a la seva persona per part d’un funcionari de la Policia local en els últims anys.

A partir d’una pregunta de l’oposició en l’apartat de precs i preguntes del ple ordinari, l’alcalde va disseccionar un extens recull d’unes quantes de les multes que ha rebut per part d’un sol agent en els darrers anys. Tal i com va afirmar, es tracta només d’un recull d’unes quantes multes, però encara n’hi han més. Aquest gran nombre de sancions emeses pel mateix agent demostraria la pressumpta persecució de la qual és víctima. A més, durant la intervenció, l’alcalde també va posar de manifest que en el seu cas no es va actuar amb el protocol que correspon com en qualsevol altra persona quant es detecta un vehicle que pot estar abandonat a la via pública. I va explicar que tal i com marca aquest protocol, el primer que s’ha de fer és intentar localitzar el propietari i en el seu cas no es va fer. Aquest protocol que segueix la Policia Local de l’Arboç és el mateix que segueixen totes les policies locals de Catalunya.

Joan Sans, també va explicar que si no havia fet públic abans aquests fets és per evitar perjudicar el funcionament del cos de la Policia Local i per evitar ser acusat d’abús de poder. però arran dels darrers aconteixements esdevinguts creu que ha arribat l’hora d’explicar-ho.

Durant el ple, l’alcalde de l’Arboç i l’equip de govern municipal en nom de tot el Consistori va expressar tot el suport al cos de policia local i a l’excel.lent tasca que desenvolupa.