Malestar a l'Ajuntament de Calafell pels grans retards de les rues de Carnaval

Imatge de la rua de Carnaval a Calafell Poble. CEDIDA

L’Ajuntament de Calafell obrirà converses amb el Vendrell i Cunit per coordinar bé els horaris de les rues de Carnaval i evitar els grans retards dels actes al nostre municipi del passat cap de setmana. Però també avisa que si no és possible trobar una solució, posarà els seus propis horaris sense dependre de ningú.

L’alcalde, Ramon Ferré, ha explicat que el retard en la sortida de les rues de divendres i dissabte, a Segur i la Platja, es va deure a les rues anteriors als municipis veïns. El retard va arribar a superar una hora. “Dissabte, a l’hora de sortir només hi havia sis carrosses. Després, de mica en mica, n’anaven arribant, però no els comparsistes. Però no podem començar d’aquesta forma una rua que tants diners costa i que és un ganxo turístic de primer ordre”, diu.
Ferré afegeix: “És normal que la gent marxés i que es queixi. Tenen raó. No podem permetre que això torni a passar”.

L’alcalde precisa que “no volem obrir cap enfrontament amb altres municipis, tot el contrari. La nostra primera opció és el diàleg i el consens. El que sí diem és que si les converses no fructifiquen, prendrem les nostres pròpies decisions”.