L’antic càmping de Calafell acollirà un parc d’activitats de lleure a l’aire lliure

Empresaris locals hi invertiran 600.000 euros i obriran una primera fase el març de 2018

L’àntic càmping de Calafell, situat a la plaça de l’Estació, acollirà un parc d’activitats de lleure a l’aire lliure. Empresaris locals d’aquest sector hi invertiran aproximadament 600.000 euros en la remodelació d’aquest espai, tancat fa anys i molt degradat. De l’històric “El Buen Vino”, que té una superfície de 15.000 metres quadrats, se’n conservarà la pineda i una part de les edificacions.

Els promotors tenen intenció de començar les obres, un cop obtinguin tots els permisos, el proper mes d’octubre. Al març de 2018 obriran al públic una primera fase, que inclourà algunes atraccions, un parc de cordes i tirolines i una àrea de restauració. Hi haurà una segona fase, amb noves activitats, entre elles un minigolf, les obres de la qual començaran després de l’estiu de l’any vinent i estaran enllestides al març de 2019.

El càmping “El Buen Vino” va tancar portes a finals de la passada dècada i havia restat abandonat. El 2014 va tenir una ocupació conflictiva, però després va ser ocupat de nou per una desena de persones que van fer-hi alguna millora i li donaven un ús social. Ara fa unes setmanes, la propietat i els ocupants van arribar a un acord per a un desallotjament voluntari.