L’Ajuntament de Calafell convoca els sindicats per negociar un nou conveni laboral

Ramon Ferré vincula el diàleg amb els representants dels treballadors amb la voluntat d’implantar una altra organització interna a l’Ajuntament

L’Ajuntament de Calafell ha convocat les forces sindicals per iniciar la negociació d’un nou conveni per al personal de la corporació, tant el funcionari com el laboral. Per iniciar les converses, el propi Ajuntament ha denunciat l’actual conveni. L’objectiu del nou conveni és millorar la relació amb el personal i obrir la porta a una millora en l’estructura de l’Ajuntament.

L’alcalde, Ramon Ferré, vincula el diàleg amb els representants dels treballadors amb la voluntat d’implantar una altra organització interna a l’Ajuntament. “Volem modificar a fons el model organitzatiu de l’Ajuntament, perquè tingui una estructura més àgil i efectiva. És una qüestió que tothom sap que està pendent i que, tot i diferents intents, no s’ha aconseguit mai”, explica. En aquest sentit, l’Ajuntament ha encarregat un estudi extern per formular una proposta.

Un objectiu a cobrir amb aquest nou model és reduir l’interinatge de la plantilla i donar una major estabilitat als seus treballadors. Ferré subratlla, a més, que cal que el conveni s’adapti a les normatives actuals i, en particular, a les noves regulacions estatals.