Els actors de The Walking Dead visiten la Cantera Biker Bar de Bellvei

Norman Reedus i Jeffrey Dean Morgan van estar gravant el reality 'Ride with Norman Reedus' que s'emetrà a partir del juny al canal AMC Channel

Els actors de The Walking Dead, Norman Reedus i Jeffrey Dean Morgan van estar gravant ahir a la Cantera Biker Bar de Bellvei.

Norman Reedus, el qual va estar vivint durant uns anys a Sitges, fa un any que va fer un documental visitant els llocs més emblemàtics per als moters a Estats Units i va anar també que, enguany ho estan fent aquí a Espanya.

Farà un mes aproximadament que la productora del documental es va posar en contacte amb l’encarregada de la Cantera, ja que volien gravar a aquest mític bar per ser un referent per al món dels moters. Òbviament la resposta va ser que si. I ahir va ser el dia.  Sobre les 15.30 hores, van arribar Norman Reedus (l’actor que encarna al personatge de Daryl Dixon) i Jeffrey Dean Morgan (que dóna vida a Negan) pujats a les seves “choppers” acompanyats d’un equip de 35 persones entre realitzadors, càmeras, productors i seguretat.

Norman Reedus, Jeffrey Dean Morgan i Ceci Cusí. Foto: La Cantera Biker Bar
Norman Reedus, Jeffrey Dean Morgan i Ceci Cusí. Foto: La Cantera Biker Bar

El reality ‘Ride with Norman Reedus’ que s’emetrà a partir del mes de juny a AMC Channel, pretén mostrar els llocs més emblemàtics d’Espanya i en aquest cas, aquí a la nostra comarca.

Durant tres hores aproximadament van estar gravant i els actors es van integrar com dos moters més que van voler saber sobre els inicis de la Cantera i l’ambient que es viu allà.

En acabar la gravació del documental, tot l’equip va estar sopant a base d’un dels plats més típics que hi ha aquí, els calçots. Tal com han explicat, no els havien provat mai i van menjar moltíssims.

Ceci Cusí, encarregada de la Cantera Biker Bar, ha explicat a La Ciutat del Baix Penedès que “per a ells ha estat un orgull i un honor i “una canya”, ja que ens han escollit a nosaltres entre centenars de bars moters de tot Espanya”. Ceci estava eufòrica ja que “el treball que portes fent durant anys signfica que ho has estat fent bé”.

Pel que fa al tracte amb tot l’equip ha indicat que “hi ha hagut molt bon rotllo, que són molt propers” i que, fins i tot, s’han donat els números per seguir en contacte.

LOURDES MEROÑO