Calafell prepara un nou pla d’igualtat i un pla d’atenció LGTBI

L’àrea d’Igualtat i Drets de l'Ajuntament de Calafell anuncia diverses mesures i accions en passar balanç dels 100 primers dies de govern

Imatge de la regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Calafell. (Cedida)

L’àrea d’Igualtat i Drets de l’Ajuntament de Calafell prepara un nou pla d’igualtat per al període 2020-2023 i un pla d’atenció als col·lectius LGTBI per a 2020. Aquestes i altres mesures s’han anunciat en el balanç dels 100 primers dies de mandat que ha fet l’àrea.

Des d’aquesta àrea volen recalcar que la seva missió és garantir la transversalitat, la visibilitat i la rellevància de les polítiques d’igualtat, l’acceptació i normalització de la diversitat sexual, afectiva i familiar, la igualtat real entre dones i homes, i l’eradicació de les violències masclistes.

També recorden que duen a terme aquesta visió mitjançant accions específiques d’àmbit feminista, atenció a les dones (SIAD) i atenció als col·lectius LGBTI (SAI). I, en paral·lel,  procurant que aquestes polítiques gaudeixin del suport de tots els grups polítics municipals, estiguin presents a les actuacions de l’Ajuntament, i comptin amb recursos i un pressupost dignes.

Les tasques de l’àrea d’Igualtat es realitzen coordinadament entre la tinent d’alcalde, Helena Rubio; la presidenta de la comissió informativa d’Igualtat, Isabel Bou Bayona; la tècnica d’Igualtat, Sílvia Pedret, i les altres professionals de l’àrea.