La meitat de les propostes presentades als pressupostos participatius de Calafell passa a la fase final de votació

La ciutadania pot votar entre el 7 i el 20 d’octubre a la plataforam electrònica decidim.calafell.cat

Imatge del cartell dels pressupostos participatius de Calafell. Foto: Cedida

La meitat de les propostes presentades per la ciutadania als pressupostos participatius de l’Ajuntament de Calafell per a 2020, han passat a la fase final de votació, que comença aquest dilluns, 7 d’octubre. De les 108 propostes originals, 53 han passat el tall de la fase d’avaluació, en la qual els serveis tècnics municipals han determinat si les idees eren viables i complien les condicions dels pressupostos participatius.

Entre les propostes de la ciutadania destaquen la creació de parcs i jardins i d’espais per a animals (“agilities” i pipicans) i millores i reparacions a les vies públiques (voreres, asfaltat, aparcaments…), entre altres. Podeu consultar les propostes finalistes, amb la seva descripció i el seu import econòmic, clicant en aquest enllaç.

La votació es farà fins al 20 d’octubre. Serà exclusivament digital, a través de la plataforma electrònica de participació decidim.calafell.cat. Poden votar les persones més grans de 16 anys empadronades al municipi. Cada persona pot votar només una proposta. Per això, cal registrar-se en la plataforma electrònica.

Al pressupost municipal de 2020 s’hi incorporaran les propostes que obtinguin més vots fins exhaurir els 500.000 eurosposats a votació. Aquests 500.000 euros corresponen a l’1% del pressupost municipal anual.