ERC Sant Jaume dels Domenys presenta la llista per les eleccions municipals

Joan Ignasi López serà novament el cap de llista

Imatge de la llista d'ERC Sant Jaume dels Domenys juntament amb el diputat Joan Tardà. Foto: Lourdes Meroño

El passat dissabte 13 d’abril a l’auditori de Cellers Domenys ERC de Sant Jaume dels Domenys va fer la presentació de la seva llista en un acte ple de gom a gom i en el que es trobaven l’alcaldable de Cunit Carme Martínez, el cap de llista d’ERC Calafell Carles Martin, l’alcaldable d’ERC La Bisbal Sílvia Monfort, així com el candidat al Congrés Joan Basseda i el candidat al Senat Ivan Faccia, entre d’altres.

L’alcaldable Joan Ignasi López va recordar que l’any 1999 va ser la primera vegada que Esquerra Republicana es presentava a Sant Jaume dels Domenys i pel que fa a aquestes pròximes eleccions municipals del 26 de maig va posar en valor l’equip que es presentaran  com “un equip honest, que volem treballar pel nostre municipi i que volem canviar les coses”. L’alcaldable es va mostrar optimista en relació als possibles resultats ja que “les enquestes donen un paper molt rellevant a les generals i això també pot ser un reflex de les municipals”. Així mateix va remarcar que ERC és un partit extremadament coherent i transparent i que poden guanyar.

Finalitzada la seva intervenció, va ser el moment de presentar a les persones que formen part de l’equip d’ERC a Sant Jaume. En el número dos està Marta Ventura qui va destacar que “som un equip molt preparat i molt cohesionat” i que “les dones hem de fer un pas al davant i deixar la nostra empremta”

En el número tres està Xavier Urgell, el qual va indicar que li agrada la política i que el projecte que tenen és el que vol per Sant Jaume i que és possible fer una nova gestió municipal.

En el número quatre trobem a Pere Sabaté, membre de l’ADF de sant jaume i president de l’ampa de l’escola els Quatre Vents i tertulià de Domenys Ràdio. Sabaté va explicar que “volem millorar el municipi i fer les coses millors”.

En el número cinc està Maribel Gazulla, qui porta temps militant a ERC de Sant Jaume i va indicar que “crec que ha arribat el moment de fer un canvi”.

En el número sis es troba Cresen Pedreño, veïna de Lletger i que mai s’ha dedicat a la política. Va explicar que li agrada ajudar a la gent i “crec que aquesta és una bona oportunitat i aixo es el que m’ha motivat a estar a ERC”.

En el número set està Pau Orpí, el qual ja va estar a la llista de les municipals del 2015.

Els pròxims números de la llista es donaran a conèixer a través de les xarxes socials, com han fet fins ara.

L’acte el va finalitzar el diputat Joan Tardà.