Carolina Burgos escollida com a cap de llista de Catalunya en Comú-Podem a Cunit

ICV actualment té un regidor al govern de l'ajuntament de Cunit

L’actual coordinadora d’ICV del Baix Penedès i membre del Consell Nacional, va ser escollida a través de primàries com a cap de llista del comú de Cunit. Després de la recomposició de l’espai que fins ara havia representat ICV i que s’ha vist eixamplat amb la incorporació de Podem i els Comuns.

Després del procés de primàries celebrat el passats mesos de novembre i desembre, l’assemblea dels comuns, va ratificar a Carolina Burgos com a candidata a l’alcaldia de Cunit per a les properes municipals.  Unes primàries que a Cunit s’han volgut celebrar facilitant en tot moment la presentació de candidatures diverses i garantint així un espai plenament democràtic i transparent .

La candida a l’alcaldia va manifestar que ‘Encapçalar aquesta candidatura es un repte que afronto amb gran responsabilitat i molta il·lusió, la ciutadania de Cunit necessita un projecte sòlid, real i transformador’. En la seva intervenció Burgos va agrair el suport a la seva candidatura i va fer especial menció a tota la gent amb la que ha crescut políticament, gracies a la qual també s’ha anat construint l’espai del comuns que enriqueixen i eixamplen el projecte.

Per concloure Burgos va encoratjar a les persones assistents a l’assemblea a encarar amb il·lusió  i molta força tota la feina que queda per fer d’ara en endavant.