Anglada posa al capdavant de la llista electoral de SOMI al Vendrell a Joan Carrasco

Anglada: “Carrasco defensarà amb orgull i responsabilitat els principis i valors de SOMI a la capital del Baix Penedès”

Joan Carrasco l’encara regidor de l’extingida Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell, es presentarà a les pròximes eleccions municipals en aquest municipi al capdavant de la marca Som Identitaris (SOMI), el partit liderat pel vigatà Josep Anglada.

Aquest diumenge Carrasco s’ha desplaçat a Vic on els dos polítics s’han reunit per planificar l’estratègia a seguir de cara les properes eleccions municipals. Joan Carrasco ha assegurat que “ treballarà amb humitat al servei dels ciutadans del Vendrell i tant si és alcalde, com si no ho és, treballarà si descans fins a aconseguir un Vendrell net i segur.

En aquest sentit, ha manifestat que “s’ha d’armar moralment a la Policia Municipal i dotar-la de recursos suficients per actuar amb contundència contra els delinqüents que cada vegada són més i millor preparats que actuen cada vegada amb més freqüència a la nostra ciutat”. Altres de les prioritats de Carrasco seran “acabar amb la venda il·legal que exerceixen amb total impunitat els top manta i acabar amb els OCUPES BUITRES que són aquells que ocupen un habitatge aliè amb l’únic objectiu de viure de les ajudes socials i complicar la vida als els veïns”.

Per la seva banda, Anglada ha manifestat que “Carrasco és una persona que ha demostrat en la seva llarga trajectòria com a regidor a l’Ajuntament que té la suficient capacitat per resoldre els problemes que té la ciutat del Vendrell”.

Finalment, el líder de SOMI ha assegurat que “Carrasco representarà amb orgull i responsabilitat els principis i valors d’aquest nou projecte que s’està convertint amb la casa comuna de tots els identitaris catalans farts d’aquesta immigració descontrolada que hem de suportar en els nostres municipis”.