L’escola de música Contrapunt acaba el curs amb dos grans concerts

Després de les audicions del mes de juny es tanca la setmana amb un concert diumenge al matí i a la tarda la ContraOrquestra farà la seva segona actuació de l'any

Aquest diumenge 3 de juny l’EM Contrapunt ha preparat una jornada de concerts per tancar el curs 2017-2018. Després de les audicions que tenen lloc entre dimarts i divendres d’aquesta setmana, l’escola celebrarà el final de curs amb dos concerts. N’hi haurà un al matí i un altre a la tarda. L’objectiu d’aquests concerts és mostrar tota la feina que s’ha fet durant nou mesos, en un espai immillorable, el Teatre Auditori Municipal de Calafell.
A les 12 del matí l’escola ha preparat el concert de final de curs amb tots els alumnes de sensibilització que presenten la cantata «El nen enamorat de la lluna», també hi participaran els alumnes de Música Viva que durant el curs combinen el conjunt instrumental amb el llenguatge musical i la ContraCorda i la Big Band posaran el punt i final del concert del matí.
A les 6 de la tarda tindrà lloc al mateix escenari el segon concert de la ContraOrquestra, Orquestra Simfònica del Baix Penedès. Un projecte començat el mes de novembre que es va estrenar el febrer passat amb molt èxit. En aquesta ocasió el concert serà amb arranjaments de música pop rock i de bandes sonores de pel·lícules ben conegudes. El preu de l’entrada és de 5 euros.
El resultat dels concerts serà el treball que durant una bona part del curs han fet tots i totes els alumnes de l’escola. Des de l’EM Contrapunt convidem a tothom a gaudir d’aquesta jornada on la música serà la protagonista.