El Vendrell #capitaldelfoc

Gràcies a tot el conglomerat d'imatges i sons ha sorgit un espot promocional que representa, en el seu màxim exponent, tots els valors que entenem que, des de la Comissió de Foc, cal transmetre i fer arribar a tothom

Imatge de la capital del foc. Foto: Cedida

L’any vinent El Vendrell esdevindrà Capital de la Cultura Catalana 2020, i en aquest marc de promoció del Patrimoni, difusió de la Cultura Catalana i cohesió dels territoris, la Comissió de Foc ha encarregat un espot per projectar i donar a conèixer tot el teixit associatiu de les entitats de Foc de la Vila.
El Vendrell compta amb un total de nou colles de foc, dues de les quals tenen secció infantil, amb una entitat centenària com el Ball de Diables, molt arrelat a la Vila i amb una de les Cercaviles de Foc més importants de Catalunya, tot plegat fa que El Vendrell s’hagi guanyat per mèrits propis, l’etiqueta de la Capital del Foc.
La Productora Audiovisual que ha realitzat el projecte és Atzavara de la Riera d’en Gaià i ha dut a terme un espot promocional en el qual s’ha buscat mostrar els ítems més característics, representatius i propers que ens donen identitat, com són els sons dels tabals, la intensitat del foc, el sentiment de pertinença, els valors i la passió.
S’han enregistrat plànols curts i propers per aconseguir fer un visual que permet transportar al públic i fer-lo sentir, a través de la pantalla, dintre del foc i partícip del missatge.
Gràcies a tot el conglomerat d’imatges i sons ha sorgit un espot promocional que representa, en el seu màxim exponent, tots els valors que entenem que, des de la Comissió de Foc, cal transmetre i fer arribar a tothom.

Aquí us deixem l’espot de la productora Atzavara: