La Bisbal acollirà la XXI Trobada Nacional de la Federació Catalana dels Tres Tombs

La pregonera dels Tres Tombs 2018 serà l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras

La vila de la Bisbal acollirà la XXI Trobada Nacional de la Federació Catalana dels Tres Tombs el diumenge 6 de maig de 2018. Aquesta trobada, que s’organitza conjuntament entre la Federació Catalana dels Tres Tombs i l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, serveix per posar fi a la temporada.

Així, La Bisbal es convertirà en la capital dels Tres Tombs i donarà inici a la temporada traginera amb el pregó del dijous 11 de gener (20h) a l’auditori del Centre Municipal de Cultura (CMC) de La Bisbal. La pregonera dels Tres Tombs 2018 serà l’alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras, ja que a la capital del Garraf es viu aquesta festa amb molta intensitat. La gran festa d’inici de temporada comptarà també amb representants dels pobles federats amb les seves banderes i estendards centenaris.

El dia 6 de maig la Bisbal tornarà per unes hores al so, avui festiu i abans de trànsit diari, dels carros i cavalls trepitjant els carrers  amb la celebració de la XXI Trobada Nacional dels Tres Tombs. Durant la trobada es durà a terme la presentació oficial del “Decàleg dels Tres Tombs”, un document que la Federació porta elaborant des de fa més de 2 anys i que ha de servir per orientar i unificar els criteris de les celebracions arreu del territori.

 

Aquest dissabte ha tingut lloc una trobada informativa

Aquest dissabte 18 de novembre la regidora de Cultura de l’Ajuntament de La Bisbal del Penedès, Judit Vidal, i l’alcaldessa de la vila, Agnès Ferré, han assistit a la reunió informativa que ha convocat la Federació Catalana dels Tres Tombs a Vilanova i la Geltrú. Durant l’acte s’ha presentat el calendari del 2018 que la Federació ha editat amb fotografies del 3r Concurs d’Instagram i també s’han donat a conèixer les diferents trobades programades al llarg dels dos primers semestres de 2018.