El nucli de Segur de Calafell guanyarà 7.000 metres quadrats per a equipaments

Aprovat definitivament el pla de millora urbana de l’antic Tennis Sant Miquel

El nucli de Segur de Calafell guanyarà 7.000 metres quadrats per a equipaments. El ple de l’Ajuntament d’aquest 11 de març de 2021 ha aprovat definitivament, i per unanimitat, el pla de millora urbana de l’antic Tennis Segur. L’edifici, de tres plantes, la piscina exterior i les pistes poliesportives passaran a ser propietat municipal i la intenció és donar-hi ús el més aviat possible.

L’antic Tennis Sant Miquel ocupa 11.547 metres quadrats, delimitats pels carrers Repòs i Mèxic. L’Ajuntament se’n queda el 61%, i la resta queda per a la propietat. Les instal·lacions interiors i exteriors es troben en bon estat de conservació, tot i estar tancades des de fa uns anys.

Com a part del pla de millora urbana, s’acabarà amb el cul de sac del carrer Repòs, que es prolongarà fins al carrer Mèxic. S’han introduït també les mesures de seguretat per la inundabilitat a la zona, d’acord amb l’informe que va emetre l’Agència Catalana de l’Aigua. Recordem que dintre dels habitatges que la propietat podrà construir en els terrenys que li corresponen, n’hi ha una part que seran de protecció oficial.

L’alcalde de Calafell, Ramon Ferré, explica que “Segur guanya un espai molt gran per a usos públics, de caire esportiu, cívic i social, que li feia molta falta, ja que malgrat el que hem guanyat en els darrers anys continua tenint mancances importants en aquest camp”. La prioritat immediata, segons Ferré, és “posar en marxa les pistes poliesportives i la piscina el més aviat possible, ja que no requeriran cap gran intervenció, fora potser d’una posada a punt”.