Supera 6 vegades el límit d’alcohol permès i provoca un espectacle a Cunit

Quan els Mossos han procedit a la detenció del vehicle, ha intentat un canvi de sentit. Ha estat en aquest moment quan una part de la càrrega s'ha desacoblat

Els Mossos d’Esquadra han detingut un camioner de 55 anys que conduïa amb una taxa d’alcohol en sang sis vegades superior a la permesa. Els fets han tingut lloc aquest divendres cap a dos quarts de cinc de la tarda al quilòmetre 13,3 de la carretera C-32, en terme municipal de Cunit (Tarragonès). Segons el cos policial, l’home conduïa fent ziga-zagues i, quan ha volgut fer un canvi de sentit (havia d’anar cap a Alacant i conduïa en sentit Barcelona), ha fet la tisora. Els Mossos li atribueixen dos delictes, conduir sota els efectes de l’alcohol i conducció temerària.

L’home ha donat 0,96 mil·ligrams per litre d’aire expirat a la prova de l’alcoholèmia, taxa que supera més de sis vegades la màxima permesa per a conductors professionals, que és de 0,15.

Davant d’aquesta circumstància, el conductor ha quedat detingut i el camió immobilitzat. Els Mossos expliquen que ara l’home està pendent de passar en les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del Vendrell.