ERC de Calafell abandona la Coordinadora acusant l’actual direcció de partidista

L'executiva d'ERC de Calafell, defensa la solució donada pel Govern de la Generalitat, la Vinyeta, a la qual s'oposa la Coordinadora

L’executiva d’ERC de Calafell, ha manifestat en un comunicat la seva intenció d’abandonar i deixar de donar el seu suport a la Coordinadora de Calafell, acusant de mantenir les mateixes posicions que el Govern del Partit Popular a Madrid.

“Resulta aclaridor que la Coordinadora mantingui la mateixa posició que el Govern del PP a Madrid”.

ERC està molt en la línia de l’establiment d’instaurar la Vinyeta a les autopistes catalanes, i en particular en aquells punts on els conflictes amb els usuaris s’han fet més patents. El Govern de la Generalitat, té la voluntat resolutiva a aquest conflicte amb l’aplicació de la Vinyeta, encara que hi hagi associacions que estiguin en contra, com és el cas de la Coordinadora de Calafell, fent un ús partidista d’aquest assumpte i tenint una postura de continu enfrontament, segons es relata en el comunicat.

En aquest sentit, l’executiva d’ERC de Calafell és clara referent a això:“Fa molt temps que diversos partits i associacions han anat abandonat la Coordinadora al·legant que aquesta no representava les reivindicacions socials si no lluites partidistes d’oposició al Govern de la Generalitat”.

ERC acaba els seus raonaments d’una manera clara davant el que ells qualifiquen de desacord a una solució factible: Ens queda clar els interessos particulars i de promoció política d’algunes persones significades a la Coordinadora. PER TANT ERC DE CALAFELL HA RESOLT ABANDONAR LA COORDINADORA MAL ANOMENADA DE CALAFELL DENUNCIANT LES SEVES POSICIONS PARTIDISTES”.