Vilafranca recull un centenar de denúncies per incivisme en una setmana

Les denúncies més nombroses han estat per sorolls de persones al carrer i alterant l’ordre

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Vilafranca va cursar un total de 99 denúncies per incivisme la setmana passada a la ciutat. La lluita contra l’incivisme és una de les prioritats de l’actuació de la policia i en aquest sentit s’ha reforçat la presència d’efectius al carrer tots els dies de la setmana.

Del total de 99 denúncies, les més nombroses (22) han estat per sorolls de persones al carrer i alterant l’ordre, per participar en discussions i baralles (18), per falta de respecte als agents (14) i per consum de drogues a la via pública (13). La resta de denúncies tenen a veure amb tinença d’armes blanques, consum de begudes alcohòliques a la via pública, dipositar o llençar residus a la via pública, sorolls a l’interior d’habitatges, l’ús fraudulent de targetes d’estacionament per a persones amb mobilitat reduïda o relatives a tinença d’animals (gossos).

 

Lluita contra l’incivisme

Pel regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, la lluita contra l’incivisme “continua sent una prioritat i continuem treballant de forma transversal amb altres departaments de l’Ajuntament per millorar i contribuir a la qualitat de vida de la ciutadania”.