Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Vilafranca lliura els premis de la 21a edició del Creajove

Avatar photo

Enguany 391 alumnes han participat en els 18 tallers impartits en 9 centres de la comarca

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de lliurament de premis de la 21 edició del Creajove que organitza el Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca en què es guardonen  les millors idees de negoci en l’àmbit de la sostenibilitat, de les smartcities i de la vida saludable, presentats per alumnes d’ESO, de Batxillerat i de Cicles Formatius de centres educatius de la comarca de l’Alt Penedès, que han participat als Tallers Creajove al llarg del curs escolar. L’acte, que s’ha celebrat a l’Auditori Municipal Maria Rosa Juncosa, ha estat presidit pel tinent d’alcalde de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort.

El Creajove té caràcter anual i s’inicia amb uns tallers de generació d’idees de negoci als centres d’ensenyament secundari de la comarca. Enguany 391 alumnes han participat en els 18 tallers impartits en 9 centres de la comarca i s’han presentat a concurs un total de 50 candidatures, de les quals han sortit 9 finalistes, 3 en cada categoria.

El palmarès d’enguany ha estat el següent:

  • Millor idea de negoci en l’àmbit de la sostenibilitat
  • COMPRA CONSCIENT presentat per Jana Madrid i Carla Romà, de l’IES Eugeni d’Ors

  • Millor idea de negoci en l’àmbit de les smart cities
  • PASORT, presentat per Oriol Casanellas, Pau Inglès i Oriol Cruces, de l’Escola Sant Ramon de Penyafort.

  • Millor idea de negoci en l’àmbit de vida saludable (exaequo)
  • RETY, presentat per Sofia Flores i Erika Higuero, de l’IES Milà i Fontanals.
  • L’ATLÀNTIDA, presentat per Abril Rovira i Sara Vallès, de l’Escola Montagut.

Els guardonats han estat obsequiats amb targetes de compra de Vilafranca Comerç.

Joan Manel Montfort, regidor de Promoció Econòmica i Comerç, ha explicat que l’acte de lliurament dels premis és “el colofó d’un programa com el Creajove que s’allarga durant tot el curs amb tallers per impregnar els estudiants dels valors de l’emprenedoria: el treball col·laboratiu, la creativitat, la innovació…valors que són bàsics per al seu desenvolupament també personal”. Montfort ha agraït als professors per l’acompanyament, i a l’alumnat que hi han participat per mostrar el seu talent.

El lliurament de premis ha estat precedit de la conferència a càrrec del jove Cesc Llauradó “Reptes i oportunitats d’emprendre amb 17 anys”. Llauradó és CEO i Co-Founder de Welme, una startup que busca convertir-se en una espècie de Twitch 2.0 oferint sales de streaming al metavers, amplificant i millorant la relació entre els streamers i els seus seguidors.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Solsona proposa al ple reduir les fuites de la xarxa d’aigua a Santa Llúcia

Notícia següent

Valls tindrà un parc sanitari amb CAP, centre sociosanitari i hospital

Notícies relacionades