VÍDEO: Una baralla a ganivetades entre ocupes acaba amb quatre ferits

La baralla, a Vilafranca del Penedès, es va produir davant d'una escola.

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Batalla campal a Vilafranca del Penedès, a ple dia i davant de l‘Escola Montagut. Va ser el passat dimarts i ara s’han fet públics dos enregistraments per part del compte de Twitter @MqGuardiaCivil. El resultat: quatre dels participants en la baralla ferits per arma blanca.

La cosa no ve d’ara. Aquests ocupes estan instal·lats en uns baixos des d’abans de la pandèmia i les baralles i els problemes d’incivisme són el pa de cada dia per als veïns.

Els veïns, ja habituats a aquesta mena d’incidents, van enregistrar amb el mòbil la baralla de dimarts passat, 30 de maig, on quatre dels ocupants fan servir tot el que els arriba a les mans per convertir-ho en arma llancívola, branques, crosses, cadires…

ARRIBA LA POLICIA

La baralla no es va aturar fins que van fer acte de presència agents de la policia local acompanyats pels antidisturbis dels Mossos, que van procedir a detenir tres dels participants en la baralla.

 

Un quart participant va provar d’agredir un dels agents i també va acabar detingut. Cap dels quatre ferits està greu i ara són els Mossos els que intenten esbrinar les causes de la baralla.