Denunciats per robar en un vehicle al pàrquing d’un supermercat a Vilafranca del Penedès

La policia els enxampa amb 200 euros i dos bitllets de loteria que no eren seus

Els Mossos d’Esquadra han denunciat penalment dos homes per cometre un furt en un vehicle al pàrquing d’un supermercat a Vilafranca del Penedès. Els fets van passar dimarts 3 de novembre, quan la policia va rebre l’avís que dos individus havien intentat robar dins un cotxe de l’aparcament mentre el propietari guardava la compra. En poca estona, els agents van trobar un vehicle amb dues persones a l’interior que encaixaven amb la descripció feta pels testimonis.

Quan els van identificar i escorcollar, els agents van trobar dos bitllets de loteria amb un nom escrit i també 200 euros en efectiu. Simultàniament, els Mossos van tenir constància que a comissaria hi havia un home denunciant el robatori, precisament, d’aquests bitllets i diners.

Els Mossos d’Esquadra van dur els dos homes a comissaria i, davant les evidències, van denunciar-los penalment. Són dos veïns de Cornellà de Llobregat de 39 i 41 anys, a qui el jutge citarà properament per declarar com a investigats.

La policia recorda que aquests lladres acostumen a actuar en aparcaments propers a grans supermercats. En el moment que les víctimes estan deixant la compra al cotxe, un dels individus se li acosta per despistar-la mentre l’altre li furta els objectes personals de dins el vehicle. Normalment, s’enduen la bossa de mà.