Sessió formativa sobre al·lèrgens per a activitats alimentàries a Vilafranca

Avatar photo

Aquesta activitat vol donar a conèixer la informació que s’ha d’oferir a les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixen sense envasar

El Servei Municipal de Salut i Consum de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès farà dilluns dia 8 de maig una jornada de formació sobre al·lèrgens, dirigida als titulars d’establiments alimentaris, minoristes d’alimentació en general i menjars preparats, on es duguin a terme activitats de manipulació, venda i degustació de productes alimentaris.

Aquesta activitat vol donar a conèixer la informació que s’ha d’oferir a les persones consumidores en el cas dels aliments que s’ofereixen sense envasar, els envasats als llocs de venda a petició del comprador/a, i els envasats per a la seva venda immediata. Es parlarà dels productes que provoquen al·lèrgies o intoleràncies i com s’ha d’oferir la informació, tant als establiments minoristes com en els de menjars preparats i restauració.

La sessió és gratuïta i anirà a càrrec d’un tècnic de la Diputació de Barcelona. Tindrà lloc dilluns dia 8 de maig a l’edifici de l’Enològica, al carrer Amàlia Soler, 29. Començarà a les 17h i la durada aproximada serà d’unes 2 hores.

Per tal d’assistir-hi s’haurà d’emplenar el formulari que es pot trobar en aquest enllaç o trucant al telèfon 93 892 03 58, al Servei de Salut Pública de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Els 5 municipis de la costa del Baix Gaià participen a la Fira ExpoVacaciones de Bilbao

Notícia següent

200 alumnes segueixen la ruta científica sobre Lluís Pons d’Icart

Notícies relacionades