Sant Sadurní torna a ser guardonat als Reconeixements Administració Oberta

L'Administració Oberta de Catalunya premia la tasca de l'administració local en transformació digital i govern obert

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Sadurní ha estat guardonat en els Reconeixements Administració Oberta per segon any consecutiu com un dels municipis d’entre 5.000 i 20.000 habitants que més ha avançat en la transformació digital i govern obert.

Els premis que atorga el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) han reconegut 88 ajuntaments i consells comarcals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels ens i la seva naturalesa. L’acte de lliurament va tenir lloc aquest dijous al teatre Kursaal de Manresa.

 

L’alcalde Ton Amat va recollir la distinció, acompanyat per tècnics i tècniques municipals de l’Ajuntament que lideren el projecte. L’Ajuntament vol agrair a tots els departaments implicats la tasca duta a terme. Aquest reconeixement confirma l’aposta per la digitalització i la modernització de l’administració local.

ADMINISTRACIÓ ELECTRÒNICA

L’Ajuntament de Sant Sadurní ja fa temps que treballa en la transformació per esdevenir Administració electrònica, reconeixent els drets dels ciutadans arran de la normativa que regula l’ús dels mitjans electrònics, la transparència, l’accés a la informació pública i el bon govern.

En aquest mandat s’ha intensificat la tasca per la supressió del paper i la digitalització interna de tots els procediments administratius i tràmits, que es poden consultar en aquest Catàleg de Tràmits, la major part dels quals ja es poden fer telemàticament.