Dilluns, 15 de juliol de 2024
És notícia

10 anys del Projecte Endavant contra el fracàs escolar

Avatar photo

De cara al curs vinent es comptarà amb la participació d’alumnes dels instituts escola Àngel de Tobies i Coma-ruga

Divendres 24 de març es va celebrar el 10è aniversari del Projecte Endavant, un programa educatiu de formació integrada per a la millora de l’atenció a la diversitat i a l’educació personalitzada d’alumnes amb risc de fracàs escolar, en el qual intervenen diferents agents socials.

Fa 10 anys la directora de l’institut Mediterrània, Sílvia Fernández, va presentar aquesta iniciativa per donar suport i una segona oportunitat a aquell alumnat que presenta dificultats d’aprenentatge, desmotivació, absentisme o problemes de conducta a partir de 3r d’ESO.

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, va destacar que l’Endavant “és un projecte d’alternativa curricular, que compagina la formació a l’aula amb pràctiques en empreses, per a aquells alumnes d’entre 15 i 16 anys que estan en risc de fracàs escolar, amb l’objectiu de motivar-los a graduar-se de l’ESO i després poder continuar fent estudis postobligatoris”.

A l’acte hi van participar alumnes i docents, i també entitats i empreses col·laboradores i exalumnes que van explicar la seva experiència en aquest projecte.

En el curs 2022-2023 hi ha un total de 43 empreses i entitats que acullen els 31 alumnes dels instituts Mediterrània, Andreu Nin i Baix Penedès que participen en el projecte. De cara al curs vinent es comptarà amb la participació d’alumnes dels instituts escola Àngel de Tobies i Coma-ruga.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

fifteen + seven =

Notícia anterior

Aleix Torné, Mònica Bellido i Jaume Piñol s’incorporen a la llista de Junts per Reus

Notícia següent

Figueres oferirà dos nous cicles formatius el curs vinent

Notícies relacionades