Operació conjunta de Policia, Mossos i Policia Nacional a Vilafranca

L’operatiu dels cossos de seguretat es va allargar durant una hora i mitja i es va centrar en un establiment especialment conflictiu

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ahir dijous, la Policia Local de Vilafranca, el cos de Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van dur a terme una intervenció policial planificada al barri de l’Espirall de Vilafranca.

 

L’operatiu dels cossos de seguretat es va allargar durant una hora i mitja i es va centrar en un establiment situat a la cantonada dels carrers Espirall i Sant Sadurní d’Anoia, especialment conflictiu.

 

En l’operatiu es van identificar 28 persones, es van cursar 3 denúncies a l’Ordenança de Civisme per falta de respecte i per escopir a la via pública, 3 denúncies per tinença de drogues, 1 detingut per atemptar contra la salut pública i 1 detingut contra el qual constava una ordre judicial. La Policia Nacional va incoar 5 expedients per infraccions a la llei d’estrangeria.

 

El regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, emmarca aquesta actuació “dins de les accions de prevenció i control que s’estan duent a terme, des de fa temps, a l’Espirall amb l’objectiu de millorar i garantir la seguretat al barri”.