El carrer Monturiol de Calafell viurà dos caps de setmana de pel·lícula

Festa del cinema a la principal zona de lleure nocturn, els dies 13,14, 20 i 21 de gener

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

El carrer Monturiol de Calafell viurà, els dos propers caps de setmana, una festa del cinema. Serà una celebració en què el mateix carrer i els locals es vestiran de gala amb el món del cinema a com leit-motiv, en una nova iniciativa de promoció de les zones comercials i de lleure del municipi.

Els dies 13, 14, 20 i 21 de gener, el carrer estarà guarnit amb motius cinematogràfics i comptarà amb animació. Per la seva banda, cada establiment guarnirà el local temàticament, agafant com a inspiració una pel·lícula.

La tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat de l’Ajuntament, Lluïsa Lastra, explica: “Qui vagi al carrer Monturiol, el primer cap de setmana, podrà fer un viatge a través del temps i retrobar-se amb personatges tan entranyables i populars com Charles Chaplin o una Marilyn Monroe, arribant en un descapotable seguit per un estol de paparazzi”.

El segon cap de setmana, afegeix la regidora, “el carrer esdevindrà una gran festa jove, amb un autèntic autobús escolar americà que portarà els personatges de ‘Grease’, per fer ballar i cantar tothom”.

La festa del cinema tindrà un horari acotat, entre les 11 de la nit i les 2 de la matinada, durant cadascun dels quatre dies.