L’Ajuntament de Vilafranca habilita un bus gratuït els dies de concert a l’Auditori

La iniciativa és una prova pilot que es durà a terme d’octubre a gener

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Vilafranca habilita a partir d’aquest divendres un servei excepcional gratuït de bus d’anada i tornada els dies que hi hagi concert a l’Auditori. Aquest servei és una novetat que pretén facilitar l’accés del públic a l’Auditori Rosa M. Juncosa, amb un vehicle que farà un recorregut per diversos barris de Vilafranca.

El bus farà un sol viatge d’anada i iniciarà el servei tres quarts d’hora abans que comenci l’espectacle a la parada situada al carrer de Baltà de Cela-cruïlla amb el carrer de Sant Sadurní. Un cop finalitzada la sessió, hi haurà un viatge de tornada.

La iniciativa és una prova pilot que es durà a terme d’octubre a gener i, una vegada s’acabi la temporada, des del Servei de Cultura se’n valorarà la continuïtat.

Segons la regidora de Cultura, Àngels Dalmau“amb aquesta línia de bus volem facilitar l’accés a la cultura en un equipament allunyat del centre, sobretot per a les persones grans, que des del Servei de Cultura hem detectat que són les que no s’acosten a l’Auditori els dies de concert, sobretot quan és hivern i fosc”. La regidora afegeix que el bus garantirà “un trajecte segur i còmode per a tothom que gaudeixi de concert a l’Auditori, recorrent tots els barris de Vilafranca, tant en el trajecte d’anada com de tornada Aquesta mesura també contribuirà a reduir l’ús de vehicle privat i, per tant, les emissions de CO2.”