Nova edició del Voluntariat per la llengua al Vendrell

Consisteix a aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge dels voluntaris del Voluntariat per la llengua al Vendrell. Foto: Cedida

L’Oficina de Català del Vendrell prepara una nova edició del programa Voluntariat per la llengua, consisteix a aparellar una persona catalanoparlant que fa de voluntària amb una persona no catalanoparlant que tingui interès a practicar el català.

És per això que es busquen voluntaris catalanoparlants que vulguin participar en aquesta nova edició del programa. A la vegada, totes les persones, siguin alumnes o no dels cursos de català, que necessitin practicar el català oral per guanyar fluïdesa i seguretat d’una manera distesa, també poden apuntar-se com a aprenentes.

Un cop les dues persones entren en contacte, només hauran de pactar dia, hora i lloc de trobada. En definitiva, es tracta de conversar durant una hora a la setmana en català durant 10 setmanes.

Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a aprenentes o com a voluntàries poden adreçar-se a l’Oficina de Català del Vendrell, situada al Camí Reial, 15-17, per telèfon al  977 66 40 02 o per correu electrònic a elvendrell@cpnl.cat. També poden registrar-se directament al programa a través del web www.vxl.cat/participa-hi.