L’Orquestra de Cambra Clàssica de Barcelona serà l’encarregada del concert homenatge a Pau Casals

Tindrà lloc el proper dissabte, dia 29 de desembre, a les 20:30h. a l'Auditori del Tívoli del Vendrell

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

En el 142è aniversari del seu naixement, l’Associació Musical Pau Casals del Vendrell organitza, un any més,  un concert el proper dissabte, dia 29 de desembre, a les 20:30h. a l’Auditori del Tívoli del Vendrell.

En la seva primera visita al Vendrell, l’Orquestra de Cambra Clàssica de Barcelona oferirà un original concert amb valsos, marxes i també àries d’òpera.

L’Orquestra de Cambra Clàssica és un grup constituït per músics professionals d’alt nivell interpretatiu, amb una gran experiència i una llarga trajectòria artística, capaços de presentar la música des de diverses perspectives i en diversos formats.

Els components de l’Orquestra són membres de les orquestres més importants a nivell nacional com són, l’Orquestra simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Simfònica del Liceu, Orquestra Nacional de Cambra d’Andorra, Orquestra Barroca de Barcelona i Orquestra Simfònica del Vallès.  Els seu director és el violinista  Adolf Gassol.

Les àries aniran a càrrec de la soprano Esther Ribot, nascuda a Palafrugell,  i del tenor Josep Fadó , nascut a Mataró i col·laborador habitual del Gran Teatre del Liceu.

El preu de les entrades serà de 15 euros. Els socis de l’Associació tindran entrada gratuïta.