Finalització de l’ampliació d’una de les voreres de l’avinguda de Catalunya del Vendrell

L’acte reunirà representants de les empreses que formen part de la Fundació Catalunya Cultura i d’agents de l’àmbit cultural i empresarial de L’Hospitalet de Llobregat

L’alcalde del Vendrell, Kenneth Martínez, i el regidor de Via Pública, Alfons Herrera, han fet una visita a la finalització les obres d’ampliació d’una de les voreres de l’avinguda de Catalunya.

Aquesta actuació s’emmarca dins del projecte de facilitar la unió de les dues meitats del nucli del Vendrell separades per la Riera de la Bisbal, amb l’ampliació de l’illa de vianants cap al Pont de França, plaça de França i el c/ Cristina Baixa.

L’alcalde ha destacat que “aquesta intervenció a l’avinguda de Catalunya, en què encara falta ampliar l’altra vorera, té l’objectiu d’unir estratègicament el Pont de França i el pont nou del c/ Sant Jordi amb una mobilitat pacífica i sostenible, a peu i en bicicleta”.

Un cop realitzada aquesta obra, el regidor de Via Pública ha explicat que “el pas següent serà actuar a l’avinguda del Balneari i al c/ Masia Català, a Coma-ruga. Però actualment, dins del Pla Renove dels carrers del municipi, ja estem treballant en aquest nucli marítim, concretament a l’avinguda d’Europa on, aprofitant unes obres d’Endesa, s’hi està fent una vorera nova, s’està renovant la xarxa de l’enllumenat, s’estan col·locant fanals nous i s’ha canviat una escomesa d’aigua”.