El CE Vendrell presenta els seus equips per a la temporada 2017-2018

El club de la capital del Baix Penedès ha presentat els seus equips per la temporada 2017-2018

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Josep Vives, secretari de la junta directiva i delegat a Tarragona de l’FCF, acompanyat d’en Rafael Pinedo, sotsdelegat de la FCF a Tarragona i d’en Toni Cansino, delegat comarcal de la FCF al Baix Penedès, han assistit a la presentació del Club d’Esports Vendrell.

L’amfitrió de l’acte ha estat en Jordi Robles, president del CE Vendrell, que ha encetat el torn de parlaments, on s’ha mostrat convençut d’encarar una temporada de millora i d’aposta continua. Destacant sobretot la part tècnica.

Ha continuat en Josep Vives, que ha volgut felicitar per la tasca feta a tots els actors presents en la vida de l’entitat, començant pels directius i acabant pels familiars, incidint en la importància de la vessant pedagògica i de formació en valors que suposa la pràctica esportiva.

L’acte ha estat tancat per en Martí Carnicer, alcalde del Vendrell, que ha assistit acompanyat d’en Ferran Trillas, regidor d’esports.

L’alcalde ha centrat el seu discurs en el creixement de l’entitat i els reptes de futur de la mateixa, convidant als directius, tècnics, jugadors i familiars a no abaixar el nivell d’exigència i seguir passant-ho bé en un ambient de respecte i treball, desitjant la bona fortuna en aquesta temporada.