El mercat de Segur de Calafell es trasllada al Passeig Marítim

A causa de les obres que s’han d’iniciar al carrer Baixador i contigus, on ara para el mercadal

El mercat setmanal dels divendres a Segur de Calafell es traslladarà a la zona del Passeig Marítim i del Port, a partir del proper 18 de març. L’imminent inici de les obres que s’han de fer durant mesos al carrer Baixador i contigus, on ara para el mercadal, obliga a buscar una alternativa que permeti la continuïtat d’aquesta activitat comercial.

Aquesta alternativa és al Passeig Marítim, entre els carrers Rin i Po, i a la plaça del Port. Les parades es distribuiran de la següent forma:

A la plaça del Port
Fruita i verdura
Embotits
Mel i fruits secs
Pesca Salada
Xurreria

Al Passeg Marítim
Tèxtil i confecció
Bijuteria i complements
Neteja i higiene
Pelleteria
Roba i calçat
Parament de la llar
Música
Productes alimentaris i complements per a les mascotes

Trànsit de vehicles i transport públic
Els dies de mercat, no es podrà circular pel Passeig Marítim, entre els carrers Rin i Po, ni estacionar-hi entre les 4 del matí i les 6 de la tarda. El veïnat no podrà accedir als seus aparcaments. Preguem disculpes per les molèsties.

La parada del bus urbà i escolar estarà ubicada al Passeig Marítim, 281 (carrer Po). Queda anul·lada la parada 19 de la línia L3 del Passeig Marítim, 254 (Carrer Loira).

Quines obres motiven el trasllat
Es renovarà, en una primera fase, el carrer Baixador, del carrer Pisuerga a la plaça Lola Boronat, i el passatge Baixador.

Es construirà un pas soterrat de vianants a la via del tren, entre els carrers Baixador i Rin.