Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

Diferents cossos policials duen a terme una operació conjunta a Vilafranca

Avatar photo

Ahir dijous al vespre es va dur a terme a Vilafranca una operació policial planificada conjunta entre els cossos de Policia Local, Mossos d’Esquadra, Cos Nacional de Policia i Guàrdia Civil, en una zona entorn del carrer Sant Sadurní d’Anoia. Aquesta zona acumula habitualment una alta concentració de fets delictius, baralles i incivisme i l’objectiu era detectar i denunciar irregularitats de diversa índole que sigui localitzada, identificar persones i inspeccionar establiments per detectar fraus i infraccions a la llei d’estrangeria, delictes fiscals, requeriments judicials, entre altres.

Com a resultat d’aquest operatiu, es van inspeccionar dos locals, es van cursar dues denúncies per tinença d’estupefaents i dues denúncies per portar navalles o objectes punxants i una persona va ser detinguda per delicte contra la salut pública. A més, aquesta persona serà traspassada posteriorment al Cos Nacional de Policia en trobar-se al país de forma irregular. Dues persones més van ser denunciades segons l’Ordenança de Civisme per barallar-se a la via pública.

 

Aquesta operació parteix de la iniciativa i de la coordinació de la regidoria de Seguretat Ciutadana, liderada pel regidor Ramon Zaballa. Es correspon a la primera d’un conjunt d’accions policials que es realitzaran a altres zones de Vilafranca, en els pròxims mesos, amb l’objectiu de combatre i reduir l’índex delinqüencial. L’alcalde FranCisco Romero referma el compromís de l’equip de govern municipal envers la “seguretat, una de les preocupacions més importants de la ciutadania en l’actualitat i que esdevindrà un dels eixos principals de l’acció de govern aquest mandat“.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five + five =

Notícia anterior

El CC Montigalà de Badalona ajuda les famílies a encarar la tornada al col·le

Notícia següent

Una dona queda atrapada a casa seva a Blanes en incendiar-se la cuina

Notícies relacionades