Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

David Pulido: “Amb un 5% més de vots guanyarem l’alcaldia”

Avatar photo

David Pulido es presenta com a candidat a l’alcaldia de Bonastre pel PSC. En l’entrevista ens explica les sensacions que té de cara al 28M.

El veig convençut de què serà el proper alcalde de Bonastre… o m’equivoco?
No s’equivoca. Miri, a les darreres eleccions ho vam tenir a tocar. Vam quedar-nos a 11 vots de guanyar. 11 vots! Ara la situació és molt diferent. El PSC és el primer partit de Catalunya i ve de guanyar les eleccions al Parlament. Per tant, les opcions de victòria són molt optimistes. Ara bé, per aconseguir-ho cal que concentrem el vot progressista en la nostra candidatura: Tots Som Bonastre. Si ho fem, la victòria serà inapel·lable, no només per guanyar sinó també per governar amb la majoria necessària per garantir un ajuntament sòlid i eficaç.

I per a fer què?
Ras i curt: per fer que guanyi el poble. Miri, votar a la candidatura de Tots Som Bonastre és elegir l’esperança i no la inèrcia, la unitat del nostre poble i no la confrontació i la discòrdia. Aquí al poble sabem que mai ningú ens ho ha posat fàcil. Sempre hem hagut de guanyar-nos les coses a pols, batallant qualsevol inversió, qualsevol equipament. El que jo vull aportar és el lideratge necessari per fer que aquesta força transformadora que tenim a Bonastre arribi a l’ajuntament.

Vol canviar tot el que ha fet l’ajuntament?
No, no, en absolut. L’únic que canviarem és el que no funciona. El que funciona no es toca. En aquells aspectes en què la resposta sigui sí, sí que funciona, intentarem seguir millorant. Quan la resposta sigui no, durem a terme els canvis necessaris per fer que funcioni millor. I predicant amb l’exemple, gestionant els recursos públics amb sensatesa, reformant els mals hàbits i fent les coses a la vista de tots, perquè només així podrem restaurar la necessària confiança entre el poble i el seu ajuntament.

Tot això en un poble petit?
No dubtaré a defensar els interessos del poble davant de qui sigui i al cost que sigui. Perquè sabem que la identitat del nostre poble és plural i la seva riquesa també. Perquè sabem que som un poble de persones nascudes a Bonastre i també de persones de fora la vila però amb el nexe en comú de què tots volem el millor per a les nostres famílies, que és com dir que volem el millor per Bonastre.

I vol fer-ho sol, tot això?
Al contrari! Sol és impossible, només amb la candidatura de Tots Som Bonastre tampoc i, fins i tot, amb l’ajuntament no ens arriba. Per fer-ho possible cal activar el nostre bé més preuat: el poble de Bonastre. Perquè, per molt que puguem fer des de l’ajuntament, i hem de fer molt, sense el compromís dels nostres veïns i veïnes amb el futur del nostre poble res seria possible. Res. Ha estat la bondat i la generositat de la nostra gent la que ens ha fet superar els nostres pitjors moments. No sabem els reptes que se’ns presenten aquests propers quatre anys (penseu només en el que ha generat la pandèmia) però sí que sé que els valors dels quals depenen el nostre èxit: l’honestedat, l’esforç, la valentia, el joc net, la tolerància i la determinació de lluitar per defensar allò que sabem que és just, aquests principis són reals. Han constituït l’essència que ha escrit les millors pàgines del poble de Bonastre.

Parlem d’escenaris post-electorals, quin veto o línia vermella posa i quina serà la seva prioritat?
L’únic veto que posem és el concepte de veto mateix. Aquí parlem de veïns i veïnes amb qui ens creuem tots els dies al carrer, quina mena de veto vol imposar? A un grup dels nostres convilatans? No, massa vetos i fronts excloents hem tingut aquests darrers 12 anys i així ens ha d’anar com a societat… No vull establir cap veto, al contrari, vull parlar amb tothom. M’agrada el diàleg, soc amic de la paraula. I quan parlo de Bonastre no veig adversaris, ni tan sols enemics. Tan sols aliats amb qui sumar junts pel bé del nostre estimat poble.

Segon punt, què a qui vull d’alcalde? A David Pulido, de Tots Som Bonastre. Si un es presenta a l’alcaldia i no té la convicció que pot guanyar el millor és que se’n vagi cap a casa. Sí, crec que puc ser alcalde. Sí, vull ser l’alcalde de tots i de totes. Sí, m’estimo Bonastre i m’hi deixaré la pell aquests propers quatre anys per avançar tots junts.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una fuita d’aigua de grans dimensions obliga a tallar la Diagonal

Notícia següent

Ricomà ho aposta tot a un acord Comuns-CUP per mantenir-se a l’alcaldia

Notícies relacionades