Myriam Córdoba es proclama campiona a l’Open del País Basc fent valer la seva superioritat

L'esportista del Club My-Ju Cunit es va imposar amb claredat en els tres combats que va disputar, (18-5, 6-0, 11-0). La seva magnífica trajectòria i la seva joventut, fan que Myriam sigui una gran candidata per defensar el taekwondo espanyol en les cites més importants del panorama internacional

Myriam Córdoba va guanyar el seu primer combat a la representant de Galícia per 18-5. En semifinals s’enfrontà a la representant local i va aconseguir imposar-se amb un 6-0. Ja a la final es va enfrontar a l’altra representant de Catalunya i companya seva d’entrenament al CAR de Sant Cugat i va aconseguir imposar-se per 11-0.

Un altre gran èxit per al Taekwondo cunitenc en aquesta ocasió gràcies a Myriam Cordoba, la qual es desplaçarà el proper dia 10 de juliol al CAR Infanta Cristina de Múrcia per a realitzar un Stage d’Alta Competició amb la Federació Espanyola de Taekwondo. Myriam estarà concentrada durant una setmana amb els representants d’Espanya en el pròxim Mundial d’Egipte.

El Club cunitenc es torna a mostrar satisfet i es felicita per aquest gran èxit, de la Myriam Córdoba, dels seus companys del club i de tot el poble de Cunit.