La cunitenca Jada Van Wijngaarden cinquena al mundial de Taekwondo 2019

Va perdre contra Thailandia a quarts de final

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de Jada Van Winjgaarden al campionat del món. Foto: Cedida

La cunitenca Jada Van Winjgaarden que va ser seleccionada per competir al campionat del món de taekwondo 2019 que es va celebrar del 4 a l’11 d’agost a Tashkent (Uzbekistan), ha quedat cinquena del món en la seva categoria.

Jada va guanyar a Rússia per 32-27 en vuitens de final i d’aquesta manera passava a quarts de final amb Thailandia, però amb la que no va poder ja que va perdre per 21-10. No obstant això, aconseguir una cinquena posició no està gens malament, tenint en compte que era el seu primer mundial i que a Jada encara li queda un any més com a cadet.

Pel que fa a la resta de participants espanyols, només dos van aconseguir dues medalles de bronze, Elsa Hernández de Castella La Manxa i Neus Vallbuena de la Comunitat Valenciana.

Des de l’Esportiu My-Ju Cunit, han volgut felicitar a Jada per aquest gran resultat, a les dues medallistes espanyoles i han volgut agrair a la Selecció Catalana i a la Selecció Espanyola per haver confiat en Jada i a tot el municipi de Cunit pel seu suport.