Divendres, 14 de juny de 2024
És notícia

Visoren no cobrarà l’increment del preu del subministrament a Cunit

Avatar photo

L’Ajuntament i l’empresa concessionària de la gestió dels 40 Habitatges de Protecció Oficial Visoren Renta SA han signat una Declaració d’Acord de Voluntats

L’Ajuntament de Cunit i l’empresa concessionària de la gestió dels 40 Habitatges de Protecció Oficial Visoren Renta SA, han arribat a signar una Declaració d’Acord de Voluntats després de reunions i converses mantingudes arran de la problemàtica derivada de l’increment de preus del subministrament notificat als arrendataris de l’immoble.

 

En aquestes reunions, l’Ajuntament de Cunit ha traslladat les preocupacions dels veïns i veïnes d’aquests habitatges. Ara, amb aquest document, Visoren Renta SA manifesta les següents voluntats i es compromet a:

 

a) Aturar, fins a tenir un acord amb els usuaris, els 3 rebuts pendents del fraccionament previst per l’increment del preu del subministrament, i a no emprendre cap acció o reclamació respecte al primer rebut que alguns arrendataris han retornat. L’acord serà d’aplicació per tots els usuaris, independentment de si han pagat o no el primer rebut. Les parts acorden un període d’un màxim de 4 mesos per trobar la millor solució a la situació generada pels increments de preus que les companyies subministradores de gas i electricitat han aplicat a SERMAVI durant l’any 2022, respectant la normativa vigent, el Plec de Condicions de la Concessió i els contractes signats amb els arrendataris.

b) En el mateix període es repararan les plaques solars de la coberta i es revisarà la sala de producció d’ACS i Calefacció, verificant el bon funcionament de tota la instal·lació.

c) Es dotarà als llogaters d’una plataforma de consulta de consums mensuals.

d) VISOREN RENTA SA es posarà en contacte amb tots els arrendataris per tal que comuniquin si tenen alguna incidència pendent de resoldre en el seu habitatge, d’acord amb el contracte d’arrendament, les quals seran solucionades en les pròximes setmanes, comunicant el resultat i la incidència a l’Ajuntament.

 

En aquest sentit, l’alcalde de Cunit Jaume Casañas ha manifestat que “sempre hem estat al costat dels veïns, els hem escoltat i hem traslladat els seus neguits a l’empresa. En aquests mesos farem el seguiment per vetllar pels interessos dels arrendataris”.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Decideixen el futur del bebé abandonat al mig del carrer a Barcelona

Notícia següent

Vila-seca celebra el 40è aniversari dels gegants Ton i Pineda

Notícies relacionades