Carles Martín cap de llista d’Esquerra Republicana a Calafell per a les municipals de 2019

El candidat republicà a l’alcaldia ha rebut el suport unànime de l’assemblea de militants del municipi

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Assemblea de militants d’Esquerra Republicana ha escollit aquest dijous, 27 de desembre, Carles Martín com a cap de llista per a la candidatura de les eleccions municipals del 26 de maig de 2019. Segons el candidat, “els veïns i les veïnes de Calafell podran optar per una candidatura renovada, paritària i transversal perquè governi el municipi”. Martín ha afegit que “la d’Esquerra, és l’única candidatura capaç de ser el motor de canvi necessari perquè Calafell es converteixi en una ciutat republicana, lluny dels valors que representa l’actual govern, que ja està esgotat i sense idees”.

L’assemblea de militants d’Esquerra Republicana de Calafell també ha escollit en la mateixa assemblea les persones que ocuparan els llocs del dos al 6 de la candidatura municipal, que són, en aquest ordre, Elena Zapater, Òscar Albaiceta, Cristina Mejías, Joan Rovira i Sara Viñas.

En aquest sentit, Martín també ha remarcat que “som la candidatura més preparada i representativa del municipi, que disposa d’un projecte de futur sense deixar de banda les necessitats del present i capaç de governar per a tothom”. La llista d’ERC  per governar Calafell “també pren com a línies bàsiques la transparència, la participació, la sostenibilitat, la coherència, el feminisme i la inclusió de tots els sectors del municipi”, ha remarcat Martín.

Carles Martín ha explicat que la candidatura complirà la paritat estricta, amb l’alternança home-dona en les diverses posicions de la llista, “perquè Esquerra ens creiem la necessitat de comptar amb la mirada femenina per decidir el futur que volem, com també volem comptar amb la participació de tots els nostres veïns, visquin al barri que visquin i vinguin d’on vinguin”. Per acabar, Martín ha destacat que “volem ser una candidatura inclusiva” i “fer política participativa pensant, sobretot, en les persones”.

Martín ha volgut mostrar el seu agraïment als dos regidors actuals, Joan Soler i Jacob Balaguer, que sempre han estat al costat d’Esquerra Republicana.