Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

Calafell farà una jornada participativa de reforestació a la zona cremada de la muntanya del Comú

Avatar photo

Una marca de moda ecològica patrocina aquesta iniciativa

Imatge de la Muntanya Comú de Calafell. Foto: Cedida

L’Ajuntament de Calafell impulsa una jornada participativa de reforestació a la zona que va cremar-se a la muntanya del Comú en l’incendi que va produir-s’hi l’agost de 2016. El proper 9 de novembre s’hi plantaran mil arbres d’espècies autòctones, com garrofers, pins i alzines. Tothom que hi participi podrà posar nom al seu.

La reforestació està patrocinada per One Oak, una marca de moda ecològica que impulsa iniciatives com aquesta, ja que per cada producte que ven planta un arbre. Aquest final dany, promou plantacions a Catalunya, la Comunitat de Madrid, Galícia, Andalusia i la Comunitat Valenciana. La reforestació de la muntanya del Comú és el projecte triat a Catalunya, i es farà en dues fases: aquesta i una altra, el proper mes de febrer.

L’objectiu d’aquest projecte és múltiple, segons expliquen a One Oak: millorar la qualitat de l’aire i del sòl, disminuir el risc d’inundacions i incrementar la biodiversitat.

La jornada començarà a les 10 del matí. El punt de trobada és l’antiga escola de natura. En vehicle es pot arribar fins a la rotonda dels carrers Girona, Mestral i Cremadell: des d’allí hi ha uns 200 metres a peu fins al punt de trobada. Cal inscripció prèvia, enviant un correu electrònic a [email protected], amb el nom i cognoms i el número de DNI.

Es recomana portar roba i calçat adequats, així com guants. Hi haurà eines per fer la plantació, però l’organització agrairà qui en tingui alguna, com una aixada petita, que la porti.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’atur puja en 6.476 persones a l’octubre a les comarques de Barcelona

Notícia següent

Apareixen unes pintades a la façana del CAP de Cappont

Notícies relacionades