Calafell celebra la 69a Festa dels Tres Tombs

Tindrà lloc aquest diumenge dia 28 de gener i es farà al nucli antic de Calafell

El nucli antic de Calafell celebrarà diumenge vinent, 28 de gener, una nova edició, la número 69, de la festa dels Tres Tombs. Organitza la festa l’Ajuntament de Calafell, ambel col·lectiu local Els Peterols, formada per persones de Calafell vinculades al món dels Tres Tombs.

El programa inclou un esmorzar popular, basat en l’esmorzar típic de carreters, a partir de les 9.30 hores a l’envelat annex al pavelló Joan Ortoll. El tíquet, adquirible allí mateix, costarà 4 euros.

L’edició d’enguany repeteix l’aposta de l’oferta complementària, amb una Fira Artesana i Gastronòmica, que se celebrarà a la plaça de Cal Cubano. Aquesta fira inclourà un carrussel ecològic; tallers infanftils de circ i pintacares; servei de calçots a la brasa; parades artesanes de formtges, embotits, joguines…; les tradicionals coques de Sant Antoni; passejades amb ponis… A més, hi haurà una trobada de laques de cava, que es farà a la plaça de Catalunya.

Aprofitant la celebració dels Tres Tombs, tothom podrà gaudir també de la possibilitat de fer una ruta pel Calafell Pagès. El punt de trobada és la carpa annexa al pavelló Joan Ortoll, a les 10 del matí. Per més informació cal adreçar-se al telèfon 977 69 46 83 o al correu electrònic calafellhistoric@calafell.org.

Aquesta activitat compta amb la participació del col·lectiu Esgangalats Calafell i el patrocini de la Diputació de Tarragona.

PROGRAMA COMPLET D’ACTIVITATS DELS TRES TOMBS DE CALAFELL

9 h: concentració de carruatges a l’esplanada del pavelló Joan Ortoll.

9.30 h: Esmorzar popular a l’envelat annex al pavelló Joan Ortoll. Tíquet: 4 euros.

11 h: Missa a l’església de la Santa Creu

11:15 h: Sortida dels carruatges des del pavelló Joan Ortoll

11:30 h: Benedicció dels animals i carruatges a la plaça de Catalunya

Tot seguit: Tres Tombs pel nucli anti