Les escoles de Calafell tindran ventiladors per a pal·liar les altes temperatures

Avatar photo

L’Ajuntament dedica 7.700 euros a adquirir una remesa d’aparells

L’Ajuntament de Calafell ha adquirit una remesa de ventiladors per a les escoles del municipi. La mesura busca pal·liar les altes temperatures i es posa en marxa a demanda de la comunitat educativa, i després de la manca de resposta del departament d’Educació de la Generalitat.

Es tracta de 200 unitats, l‘import total de les quals puja 7.700 euros. Els aparells arribaran als centres en qüestió de dies, a raó de dos aparells per aula. És una mesura ràpida per a fer front a la situació. Farà més passadores les hores de calor i servirà, per exemple, per evitar la cancel·lació de classes a causa de pics de temperatura. En general, reduirà la necessitat de mesures d’excepció.

L’Ajuntament ha assumit la despesa perquè la Generalitat no destina un euro a comprar equips o fer obres davant l’emergència climàtica. Com en tantes altres situacions als centres educatius, els municipis fa anys que fan una tasca de substitució, tot i no ser la seva competència. En tots els àmbits de les escoles, inclosos els climàtics.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

nineteen − 10 =

Notícia anterior

ERC Valls presenta la seva proposta en matèria d’urbanisme i via pública

Notícia següent

Una fuita d’aigua de grans dimensions obliga a tallar la Diagonal

Notícies relacionades