Buhos i Teràpia col·lectiva actuaran a Vilafranca el proper 28 de març

Una gira per teatres i auditoris amb un espectacles dirigit per Albert Pla

El grup de Calafell Buhos farà parada a l’Auditori Municipal de Vilafranca el 28 de març, a les 7 de la tarda, en una gira que els portarà per teatres i auditoris d’arreu de Catalunya.

Teràpia col·lectiva és el primer espectacle per a teatres de Buhos, un dels grans grups d’èxit del panorama musical del país. Buhos es reinventa i presenta una obra musical inèdita que et convida a un procés de treball interior i d’evolució personal. Un mètode curatiu de l’ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l’humor.

Un espectacle catàrtic on els flamants i esperats nous temes i els grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció, el mestratge i el savoir-faire únics d’Albert Pla.

Vivències a tot color amb la vocació de convertir aquest tractament en un d’infal·lible per a la teva felicitat, mentre assisteixes en exclusiva a la preestrena del seu nou disc El dia de la Victòria.

 

Entrades a partir del 14 de gener

L’espectacle forma part de la temporada vinent i les entrades es podran comprar a partir del dia 14 de gener per Internet i a taquilles del Teatre Cal Bolet. (Horari de taquilles els dijous, no festius, de 6 a 8 de la tarda).

Informació i entrades a: espectacles.vilafranca.cat