Xarim Aresté presenta el seu nou disc ‘Mercuri’ a la Seu d’Urgell

Aquest divendres 16 d’abril a les vuit del vespre, la sala Sant Domènec de la Seu d’Urgell serà l’escenari del concert de Xarim Aresté

En aquesta nova gira, que l’ha portat a la Seu d’Urgell, el bandautor de Flix ha canviat l’enfocament i ens oferirà les que amb el temps han acabat sent les seves troballes més significatives però, a més a més, es proposa regalar-nos amb un viatge emocional intens com mai, tot recuperant el seu material més sensible i lluminós freqüentment descartat darrere de la barbàrie elèctrica.

Amb ‘Mercuri’, aposta per la brutalitat de la nuesa i la potència de la vulnerabilitat. Xarim Aresté brilla en aquest recull lliure d’artificis. En paraules del propi cantant i músic “Mercuri és el disc més natural que he fet”.

Val a dir que Xarim Aresté ha col·laborat amb artistes com SanjosexMaika MakovskiPaul Fuster i Antonio Arias. Amb Sopa de Cabra va participar el 2011 com músic de gira, i el 2014 va tornar amb un disc de col·laboració, produït per Aresté i Gerard Quintana.

Les entrades per assistir a aquest concert s’han d’adquirir a través de l’enllaç: http://agenda.laseu.cat/cultura El preu de les entrades anticipades és de 10€, mentre que a taquilla tindran un cost de 12€.