El pavelló del Club Natació Tàrrega es podrà utilitzar per activitats esportives, firals i culturals

L'Ajuntament de Tàrrega i el CNT signen un contracte de 15 anys

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’Ajuntament de Tàrrega i el Club Natació Tàrrega ha formalitzat aquest matí la signatura d’un contracte d’arrendament de quinze anys pel qual el pavelló d’aquesta entitat esportiva acollirà activitats municipals amb caràcter regular.

En concret l’acord signat aquest matí preveu l’ús del pavelló durant un màxim de 42 dies a l’any per destinar-los a usos firals i culturals com són la Fira del Playmobil, la Fira del Medi Ambient, la Fira d’Artistes i Activitats Tradicionals, el sopar de Carnaval, el Parc de Nadal o fer actes durant la Feta Major en cas de pluja. Per aquests conceptes el consistori abonarà 17.040 euros.

Per l’altre costat, l’arrendament també preveu 335 hores a l’any per a usos esportius, per la qual cosa l’Ajuntament de Tàrrega pagarà 12.729 euros.

En total doncs, el consistori de la capital de l’Urgell abonarà 29.769 euros anualment inclosos els impostos.

D’aquesta forma, el municipi guanyarà un nou equipament per a usos públics alhora que s’ajudarà a sanejar les arques del Club Natació Tàrrega.

Avui al migdia s’ha fet la signatura del contracte per part de l’alcaldessa Alba Pijuan Vallverdú i de la presidenta del Club Natació Maitxe González en presència també del regidor de Finances, Daniel Esqué, del regidor d’Esports, Silveri Caro i dels dos vicepresidents del CNT, Santi Vergé i Jordi Salvia.

L’alcaldessa ha assenyalat la importància del contracte, perquè ”per un costat és un benefici per a la ciutadania perquè arrendem uns usos que necessitem degut a la manca d’equipaments municipals a Tàrrega. D’altra banda, permetrà que aquest club històric de la ciutat, amb una situació econòmica complexa, tiri endavant”.

La presidenta del CNT Maitxe González ha mostrat la seva satisfacció per l’acord assolit perquè “és la millor solució possible ja que permet al Club tenir uns ingressos i aquesta era l’única possibilitat que un banc ens donés un crèdit hipotecari per poder pagar la sanció de 250.000 euros per part d’Hisenda”.

El passat 29 de juliol també es va signar un nou contracte d’arrendament d’aquest pavelló entre l’EPEL de la Fira del Teatre al Carrer de Tàrrega i el Club Natació Tàrrega per ubicar-hi durant els pròxims tres anys La Llotja, l’espai de trobada entre professionals i companyies de FiraTàrrega. La suma de les tres anualitats és de 43.440 euros, impostos inclosos.